محل تبلیغات شما

بهترین قهوه دنیا مال کجاست و چگونه تهیه می شود؟.

یکی از چیزهای که سفر به سراسر جهان به ما می دهد فرصتی برای امتحان کردن بهترین غذاها، نوشیدنی ها و فرهنگهای کشورهای مختلف است.  در این مقاله، مختصراً به تاریخچه و منشا قهوه نگاهی خواهیم انداخت، شش مورد از برجسته ترین مناطق تولید قهوه در جهان را بررسی خواهیم کرد ، و برخی از بهترین انواع قهوه را با شما به اشتراک می گذاریم.

۱- منشا قهوه

۲- قهوه آفریقا

۳- قهوه آسیا

۴- قهوه کارائیب

۵- قهوه آمریکای جنوبی / آمریکای مرکزی

۶- قهوه اروپا

۷٫ قهوه آمریکای شمالی

۸- بهترین قهوه در جهان

منشا قهوه کجاست؟

منشا قهوه به قرن ۱۰ بازمی گردد. قهوه عربی از جنگلهای ارتفاعات جنوب غربی اتیوپی و کوههای یمن سرچشمه گرفته است. گیاهان قهوه در آنجا حدود ۳۰-۳۹ پا رشد می کنند و دارای گلهای سفید و دانه های قرمز یا بنفشی هستند که حاوی دانه قهوه می باشند.

اینکه چه کسی اولین بار فواید قهوه را به عنوان یک نوشیدنی کشف کرد همچنان مورد بحث است. گفته می شود یک عارف صوفی از یمن پس از مشاهده تأثیر آن بر پرندگان آن را برای اولین بار امتحان کرده است.

روایت دیگری حاکی از این است که در قرن ۱۱ میلادی چوپانی به نام کالدی برای اولین بار قابلیت این دانه ی محبوب را کشف کرد. او متوجه شد هنگامیکه بزهای گله را به چراگاه می برد و آنها از نوعی گیاه تغذیه می کنند بسیار پر انرژی شده و شب ها نمی خوابند.
او این موضوع را با راهب بزرگ صومعه ی محله در میان گذاشت. راهب بزرگ متوجه شد با نوشیدن قهوه می تواند ساعت های طولانی بیدار بماند. در نهایت راهب بزرگ کشف خود را با راهبان دیگر به اشتراک گذاشت و انرژی زا بودن این دانه به سرعت در میان عموم مردم پخش شد.

صرف نظر از این که کدام روایت را باور می کنید، شواهد باستان شناسی در زیارتگاه های صوفیان یمن وجود دارد که نشان می دهد که از قهوه در اوایل قرن ۱۵ به طور مرتب استفاده می شده است. معتقدین صوفی در آنجا از آن برای کمک به تمرکز و نوعی مسمومیت روحی هنگام ذکر نام خدا استفاده می کرده اند.

از آنجا قهوه به مکه و مدینه، سپس شهرهای بزرگ مانند بغداد، قسطنطنیه و دمشق پخش شد. قهوه خانه ها در اطراف دانشگاه مذهبی قاهره از اذر، سپس حلب و استانبول شروع به کار کردند.

استفاده از این دانه ها به دلیل اثرات تحریک کننده آنها، در سال ۱۵۱۱ در مکه و در سال ۱۵۳۲ در قاهره ممنوع شد. اما قبل از آن در سراسر جهان اسلام رایج شده بود.

پس از تولید آن در جنوب عربستان، مصرف قهوه به تدریج راه خود را به اروپا، هند، اندونزی و سرانجام آمریکا باز کرد. هم اکنون بیش از ۲٫۲۵ میلیارد فنجان قهوه در روز مصرف می شود و بیش از ۷۰ کشور مختلف به پرورش آن مشغول هستند.

در این قسمت نگاهی به برخی از انواع مختلف قهوه در قاره های مختلف جهان می اندازیم:

انواع مختلف قهوه در جهان

Coffee From Africa - Coffee Beans growing in Kilimanjaro, Tanzania by Bret Love

قهوه آفریقا

آفریقا زادگاه قهوه است، بنابراین جای تعجب نیست که تقریباً هر قشری در آفریقا آن را پرورش می دهد. این قاره شامل هشت کشور از مجموع ۲۵ صادرکننده برتر قهوه در جهان است: اتیوپی (۸۴۶ میلیون پوند)، اوگاندا (۶۳۴ میلیون)، ساحل عاج (۲۳۸ میلیون)، کنیا (۱۱۰ میلیون)، تانزانیا (۱۰۵ میلیون)، کامرون (۷۵ میلیون) ماداگاسکار (۶۸ میلیون) و گابن (۶۵ میلیون).

قهوه کنیا به دلیل آب و هوا، خاک و ارتفاعات این کشور، به عنوان یکی از برترین ها در بین خبره های جهان ظهور کرده است. اما، طبق گفته جف تیلور از شركت فرآوری قهوه PT، آنچه واقعاً قهوه کنیا را متفاوت می کند، انواع درختانی است که از آنها استفاده می کنند.

وی توضیح می دهد: مزارع در كنیا معمولاً از تركیباتی به نام SL-28 و SL-34 استفاده می كنند، كه تاثیر آن در تولید قهوه استثنایی به اثبات رسیده است. این ترکیبات در اصل توسط آزمایشگاه های قهوه اسکات دهه ها قبل و با هدف مقاومسازی در برابر بیماری ساخته شده بودند و از نظر عطر و طعم استثنایی هستند.”

در مقایسه با برخی دیگر از قهوه های لذیذ جهان، انواع کنیایی آن جز محصولات متوسط هستند که هر پوند آن به طور متوسط ​​زیر ۳۰ دلار به فروش می رسد. اما قهوه مورد علاقه آفریقایی ما، Ethiopian Yirgacheffe است که در منطقه اتیوپی جنوبی Sidama که محل تولد قهوه محسوب می شود پرورش داده می شود، این قهوه با هزینه کمتر از ۲۰ دلار در ازای هر پوند به طور گسترده ای در دسترس می باشد.

قهوه آسیا

عجیب ترین، گران ترین و لذیذترین قهوه ای که ما امتحان کرده ایم در جنوب شرقی آسیا، به ویژه اندونزی، فیلیپین و تایلند تولید می شود. در آنجا شما می توانید Kopi Luwak، یکی از قهوه هایی که کمترین سازگاری را با محیط زیست دارد پیدا کنید.

زباد نخلی آسیایی از شیرین ترین دانه های قهوه قرمزی که می تواند پیدا کند تغذیه می کند. این حبوبات در معده زباد نخلی حرکت می کنند و در مواجهه با آنزیم هایی قرار می گیرند که پروتئین هایی که به قهوه مزه تلخ می دهند را تجزیه می کنند.

پس از اینکه این حیوان عمل دفع را انجام می دهد، لوبیاهای هضم نشده برداشت می شوند و پس از شستشو و قرار گرفتن در آفتاب به عنوان کوپی لواک یا قهوه زباد نخلی وحشی فروخته می شوند.

به گفته متخصصان، دانه های لوبیای دفع شده توسط زبادها نسبت به سایر دانه های قهوه پروتئین، باکتری و ترکیبات مختلف کمتری دارند. عطر و پیچیدگی لوبیا، قهوه ای را تولید می کند که طعمی فوق العاده دارد.”

از نظر ما، طعم کوپی لواک کمی شبیه چای رقیق شده است. قیمت این نوع قهوه از ۱۰۰ دلار به ازای هر پوند شروع می شود. بله قیمت بالایی دارد.

برای تولید انبوه این محصول زبادهای نخلی اسیر و در قفس زندانی می شوند.

گروه های حامی حقوق حیوانات نسبت به این رفتار غیر انسانی اعتراض کرده اند، و برخی از محافظه کاران معتقدند که این روند می تواند جمعیت زبادهای آسیایی را تهدید کند. حقیقت این است که، قهوه های آسیایی خوش طعم بسیاری وجود دارند که طعم تلخ نقض حقوق حیوانات را نمی دهند.

ما Bali Kintamani Natural (که در خاک آتشفشانی ارتفاعات اندونزی رشد می کند) و Sulawesi Peaberry که در منطقه تورو توجارا اندونزی پرورش داده می شود را توصیه می کنیم.

قهوه جامائیکا / کارائیب

جمهوری دومینیکن و هائیتی تنها کشورهای کارائیب هستند که در بین ۳۰ کشور برتر تولید کننده قهوه در جهان قرار دارند و به ترتیب دررتبه های ۲۷ و ۲۸ قرار هشتند.

کارائیب به دلیل وسعت، ارتفاعات یا آب و هوای جزایر به سادگی نمی تواند از نظر کمیت با آفریقا، آسیا یا آمریکای لاتین رقابت کند.

اما، برای برخی افراد، کیفیت برخی از قهوه های کارائیب حرف اول را می زند. Jamaica’s Blue Mountain Coffee، که در یکی از مرتفع ترین کوههای کارائیب پرورش می یابد، بسیار مورد توجه علاقمندان قرار گرفته است.

ترکیب هوای خنک، بارندگی زیاد، خاک غنی و زهکشی عالی باعث ایجاد آب و هوای مناسبی می شود که منجر به تولید قهوه ای با طعم ملایم و تقریبا شیرین می گردد. این قهوه تحت نظارت هیئت مدیره صنعت قهوه جامائیکا پرورش داده می شود.

جامائیکا تنها ۲٫۷ میلیون پوند قهوه در سال تولید می کند. یک پوند از این قهوه حدود ۴۵ تا ۵۰ دلار هزینه دارد. اما متأسفانه بیش از ۸۰٪ از تولید سالانه کشور به ژاپن فروخته می شود.

قهوه آمریکای جنوبی / آمریکای مرکزی

تقریباً تمام کشورهای آمریکای لاتین قهوه صادر می کنند، برزیل (۵٫۷ میلیارد پوند)، کلمبیا (۱٫۷ میلیارد دلار)، هندوراس (۷۶۷ میلیون)، مکزیک (۵۱۵ میلیون) و گواتمالا (۴۴۹ میلیون) که از لحاظ رتبه در بین ۱۰ کشور برتر قرار دارند.

پاناما، که فقط ۱۳ میلیون پوند در سال تولید می کند، طی یک دهه گذشته به عنوان یکی از داغ ترین بازارهای قهوه در جهان ظاهر شده است. به گفته جف تیلور، اعتباری که در این منطقه بدست آمده می تواند به کشف گونه ای به نام گیشا در سال ۲۰۱۴ (که بومی اتیوپی است)، نسبت داده شود.

به گفته او: Hacienda La Esmeralda گیشا را در مزرعه خود کشف کرد.” آنها بلافاصله آن را از بقیه محصولات خود جدا کردند. نتیجه بسیار بی نظیر بود، بنابراین تصمیم گرفتند آن را در مسابقه بهترین قهوه پاناما شرکت دهند. اکنون هر پوند از این قهوه در حدود ۶۰ دلار به فروش می رسد”

البته گیشا گرانترین قهوه آمریکای لاتین نیست.

ما عاشق طعم های غنی و جسورانه قهوه های آمریکای مرکزی هستیم و از ۱۰ سال پیش که به کلمبیا سفر کردم از طرفداران قهوه این کشور محسوب می شوم. تیم امنیتی فرودگاه بین المللی رافائل نایز نسبت به کیف ۵ پوندی-حاوی قهوه- که با خود به خانه آوردم بسیار مشکوک بود.

قهوه اروپا

هیچ کشوری در اروپا وجود ندارد که به پرورش قهوه مشهور باشد. اما دم کردن آن چطور؟ ایتالیا، به عنوان زادگاه اسپرسو و کاپوچینو، این روند را به یک شکل هنری ارتقا داده است. و نوشیدن قهوه در کافه های باز به یک جنبه مهم از سفر و زندگی روزمره در اروپا تبدیل شده است.

اسپرسو نوعی قهوه مخصوص نیست بلکه یک روش دم کردن آن است. برای تهیه اسپرسو به آب در دمای ۱۹۰-۲۰۰ درجه فارنهایت و ۸ گرم قهوه نیاز داریم.

اولین اسپرسو در سال ۱۸۸۴ به نام آنجلو موریوندو ثبت شد. او در تورین ایتالیا زندگی می کرد و گواهی صنعتی به نام ماشین بخار جدید برای درست کردن سریع و مقرون به صرفه نوشیدنی قهوه را دریافت کرد.

اما Francesco Illy مجارستانی بود که اولین دستگاه قهوه اتوماتیک را اختراع کرد که در سال ۱۹۳۵ جایگزین هوای فشرده شده شد.

وی همچنین سیستم بسته بندی را طراحی کرد که در آن قوطی های قهوه به جای هوای تحت فشار، از گازهای بی اثری پر می شدند و این امر توانست به موفقیت برند ایلای مستقر در تریست در سراسر ایتالیا شود.

قهوه هاوایی / آمریكای شمالی

قهوه فقط در مناطق ا در جزیره هاوایی، در دامنه های Hualalai (هوآلالای) و Mauna Kea (مائونا کیا) پرورش داده می شود، قهوه ا احتمالاً جز نادرترین و ارزشمندترین انواع قهوه در جهان است. در سال ۲۰۰۹ وقتی در هتل مسافرخانه هولوالوا محل کارخانه قهوه سازی Brazen Hazen مستقر شدیم، از یادگیری بیشتر در مورد آن لذت بردیم.

منشا قهوه ا را می توان در دهه ۱۸۲۰ کشف کرد، هنگامی که برای اولین بار قلمه های درخت برزیلی در خاک غنی از آتشفشان کاشته شد.

Brazen Hazen در ارتفاعی در حدود ۱۹۰۰ پا از سطح دریا قرار دارد و دارای درختان زیادی با قدمتی بیش از ۱۰۰ سال می باشد. قیمت این قهوه در حدود ۳۳۰۰ دلار در ازای هر پوند است.

وی توضیح می دهد: قهوه كونا به دلیل منحصر به فرد بودن، قیمت بالاتری دارد.” علاوه بر این قهوه ا به صورت دستی چیده می شود و این در مقایسه با عملیات های بزرگ در سایر کشورها که به صورت مکانیکی انجام می شود قرار می گیرد، قهوه های آنها شامل لوبیاهای نارس و نامناسب است در حالیکه لوبیاهای ما با دقت دست چین می شوند.”

این قهوه به لطف روش های کشاورزی استفاده شده و موهبت های مادر طبیعت مثال زدنی است و جای شک و شبهه ای ندارد. اگرچه بهترین قهوه در جهان نیست، اما مطمئنا در بین بهترین ها قرار می گیرد. طعم جادویی آن هرگز قابل فراموشی نخواهد بود.

بهترین قهوه جهان

در اینجا به برخی از بهترین انواع قهوه که در سالهای اخیر تجربه کرده ایم، می پردازیم. آنها از سراسر جهان هستند.

https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/616WZckjQiL.jpg

Tomoca

در جشنواره قهوه آتلانتا ۲۰۱۶ با Tafari Belfield و همسر اتیوپیایی او Rahel صاحبان قهوه خانه گراند پارک آتلانتا ملاقات کردیم. وقتی این زن و شوهر به دنبال بهترین دانه های قهوه به اتیوپی رفتند، خانواده Rahel برند Tomoca را به آنها پیشنهاد کردند.

صاحبان این برند خانوادگی از سال ۱۹۵۳ با استفاده از تکنیک های سنتی به تولید قهوه مشغول بودند و به عنوان بهترین تولید کننده در جهان شناخته می شوند. Belfields پس از فروش این قهوه در فروشگاه خود، به اولین توزیع کننده آمریکایی آن تبدیل شد.

Best Coffee Beans Around The World -A&E Coffee

شرکت قهوه A&E

چند سال پیش وقتی با Emeran Langmaid صاحب برند A&E آشنا شدیم، بلافاصله عاشق قهوه های او شدیم. برند آنها قیمت معقولی دارد و سازگار با محیط زیست است. این قهوه سالها در لیست برندهای مورد علاقه ما بوده است.

و قهوه های سایه بان آنها سالها در میان برگزیدگان ما قرار گرفته اند.

Norma Lara Micro-Lot آنها با عطر و طعم شکلات توت و داستان پشت پرده اش یک محصول استثنایی است، نورما که همسرش در سال ۲۰۱۰ درگذشت، مزرعه ای را در زمینی به مساحت یک هکتار که پدرش به او داده بود، ایجاد کرد. حدود ۴-۵ سال بعد، توانست ۲۰ کیسه قهوه شگفت انگیز تولید کرد.

A&E همچنین قهوه های ویژه ای از کاستاریکا ارائه می دهد.

Best Fair Trade Coffee Beans -Cafe Campescino

قهوه Campesino

نام تجاری دیگری که برای اولین بار در جشنواره قهوه آتلانتا ۲۰۱۶ با آن روبرو شدیم، قهوه Campesino مستقر در آمریکای جنوبی، جورجیا است. این شرکت در سال ۱۹۹۷ ساخته شد، و چشم همیاران را به پول کمی که کشاورزان قهوه بدست می آورند باز کرد.

اکنون، این شرکت تجارت آزاد و ارگانیک با تعاونی های قهوه در مقیاس کوچک در ده کشور مختلف جهان مرتبط است.

ما روزانه از محصولات آنها استفاده می کنیم و هر چند وقت یکبار آنها را بر اساس ذائقه شخصیمان تغییر می دهیم.

Different Types of Coffee Beans In The World -CoolBeans

شرکت قهوه Cool Beans

این شرکت از سال ۲۰۰۱ تاکنون در میدان Atlanta’s Marietta (که ۲۰ دقیقه از خانه ما فاصله دارد) قرار دارد. صاحبان آن کوین و جنیفر لنگیل لوبیای قهوه سبز خود را از سراسر جهان وارد می کنند و آنها را در خانه رست می کنند.

یکی از بهترین تولیدات آنها Bali Kintamani Natural است که در خاک آتشفشانی ارتفاعات بالی رشد می کند، این قهوه یکی از متفاوت ترین گونه های اندونزیایی با رایحه های قدرتمند مانند شکلات شیرین و توت فرنگی است که ما تاکنون تیست کرده ایم.

ما همچنین از نتهای مرکباتRwanda Misozi  و وانیل شیرین و گیلاس Colombia Sierra Nevada نیز لذت می بریم.

Best Coffee Beans In The World -Exotic Origins

Exotic Origins

این شرکت قهوه هایی نادر از سراسر جهان و با بیشترین امتیاز از طرف مصرف کنندگان را ارائه می دهد. دو نمونه باورنکردنی که ما امتحان کرده ایم عبارتند از- Panama Geisha Reserve Natural و Ethiopia Koke Honey – که به ترتیب ۹۲ و ۹۳ امتیاز دارند.

عطر و طعم شیرین اسیدی گیاه Panamian Geisha توسط خاک آتشفشانی غنی از مواد مغذی مزرعه Ojo de Agua تکمیل می شود.

Koke Honey در ارتفاعی مشابه (در حدود ۵۰۰۰-۶۰۰۰ پا) در منطقه ییرگاچای اتیوپی پرورش داده می شود و دارای عطر و طعم تقریباً چای مانندی است که چربی و شیرینی را تعادل می بخشد. هر دوی این ها فوق العاده لذت بخش هستند.

Worlds Best Coffee Beans -Grace Hightower

Grace Hightower & Coffees of Rwanda

این برند در سال ۲۰۱۳ توسط Grace Hightower DeNiro همسر رابرت دنیرو تاسیس شد. مأموریت بشردوستانه این برند با ارائه قهوه های محلی به بازار بین المللی، بر بهبود زندگی رواندایان متمرکز شده است.

این شرکت طیف کاملی از قهوه ها را ارائه می دهد، تقریبا همه لوبیاها برای اطمینان از داشتن بهترین طعم و مزه با دست چیده شده اند.

نتیجه آن یک قهوه عالی است که می تواند احساس خوبی را به شما منتقل کند. قهوه مورد علاقه ما، Buf Café ، به آرامی بو داده شده و دارای رایحه گل و مرکبات است.

Best Coffee Brands -PTs Coffee

PT’s Coffee Roasting Co.

این شرکت که از طرف مجله Roast در سال ۲۰۰۹ به عنوان قهوه سال معرفی شد، متعهد به همکاری با صنعتگران واقعی کشت قهوه است. ما در سال ۲۰۱۲ عاشق آن شدیم و به تازگی سه نوع از جدیدترین محصولاتش را تیست کرده ایم.

Sidama Guji گونه Heirloom از تعاونی Guji اتیوپی است، با یک شیرینی عسلی که با اسیدیته مرکبات کاملاً متعادل است. طعم Tana Toraja AA آنها تا حدودی شبیه به Sulawesi Peaberry A&E است و دارای طعم خاکی و رایحه ای از وانیل و تافی می باشد.

اما نوع مورد علاقه من Grand Cru Mokka است که در کلمبیا توسط Rigoberto Herrera پرورش داده می شود. این قهوه که امتیاز ۹۴ را به خود اختصاص داده و به طور معمول در هاوایی پرورش داده می شود، دارای چگالی قوی و شیرین با رایحه شکلات، گیلاس و ماکارادیا است. باور کنید اگر می توانستم هزینه آن را بپردازم هر روز از آن استفاده می کردم!

Best Coffee Around The World -Thrive Farmers

Thrive Farmers Coffee

این برند مستقر در رزول، جورجیا (که ۲۰ دقیقه از خانه ما فاصله دارد)، کشاورزان قهوه را به طور مستقیم با مصرف کنندگان متصل می کند تا اطمینان حاصل کند که تولید کنندگان آن درآمد بیشتری کسب می کنند.

این رویکرد از مزرعه به میز” که توسط خط تولید Bloom ارائه می شود به شما کمک می کند طعم های خاص و منحصر به فردی را تجربه کنید.

San Isidro (از کاستاریکا) نت های عجیب و غریب میوه ای دارد، در حالی که Concepción از گواتمالا دارای اسیدیته مرکبات است.

محصول مورد علاقه من یعنی Hamilton 349 Reserve از برزیل است: لوبیای بوربون که در کوه های مگیان رشد کرده و دارای رایحه ای شکلاتی و نت های گرمسیری ظریف می باشد.

اگرچه خط تولید Bloom در حال حاضر به صورت آنلاین در دسترس نیست، اما همه ی قهوه های مجموعه Thrive Farmers از کیفیت مشابهی برخوردار هستند.




هنر فردی

کنترل قند خون با چاشنی های خوشمزه و معطر

فواید زردچوبه برای پوست و مو

نخستین انسانی که به مریخ می‌رود ممکن است یک زن باشد

قهوه ,های ,سال ,تولید ,جهان ,طعم ,قهوه در ,می شود ,در سال ,که در ,قهوه های ,bali kintamani natural ,آمریکای جنوبی آمریکای ,قهوه آمریکای جنوبی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

PC فروشگاه خرید ام پی تری پلیر گلدان اسپیکر دار پرتابل رومیزی 2020 mudssuckever دل نوشته های سید رضا قانون مدیر مسئــول مجله دل های دست دوم Anthony's memory فروشگاه ساعت زنانه اینترنتی supprealniawit درون نوشته های من بودو کای دو کاراته شهر اندیمشک کافه مقاله