طرز تهیه 8 نوع غذای رژیمی بسیار ساده و خوشمزه.
وقتی صحبت رژیم گرفتن و وزن كم كردن می شود ، همه افراد یا غذاهایی بدمزه ای می افتند كه به سختی باید خورد و هضم كرد ولی غذاهای زیادی وجود دارد که خوش طعم هستند و ضمن سالم بودن میتوانند به شما کمک کنند که به برنامه کاهش وزنتان ادامه دهید.در این پست از هفت گنج طرز تهیه چند نوع غذای رژیمی ساده را برای علاقمندان گردآوری كرده ایم. تهیه این غذاها وقت چندانی نمی گیرد و علی رغم ساده بودن بسیار خوشمزه اند. خودتان امتحان كنید. با ما همراه شوید …
توجه :
- این غذاها برای 3 نفر در نظر گرفته شده اند.
- مدت زمان لازم برای تهیه تمامی غذاها زیر یك ساعت می باشد.
1-خوراك قارچ و هویج بخارپز
مواد لازم:
قارچ …………………………… 400 گرم
هویج …………………………. 2 عدد بزرگ
پیاز ……………………………. یك عدد كوچك
فلفل دلمه ای ……………… 1/2 عدد
روغن زیتون…………………. 1 قاشق غذاخوری
نمك ، فلفل و زردچوبه …… به میزان لازم
طرز تهیه:
كف ماهیتابه را با روغن چرب كنید. بهتر است از ماهیتابه رژیمی استفاده كنید. در صورت در دسترس نبود از ماهیتابه نچسب استفاده كنید تا مواد بدون سوختن بخارپز شوند.
پیاز ، قارچ، هویج و فلفل دلمه را در ماهیتابه ریخته و نمك و فلفل و زردچوبه را هم اضافه كنید . زیر حرارت را كم كرده و در ماهیتابه را بگذارید و اجازه دهید بخارپز شوند.
چون قارچ به اندازه كافی آب می اندازد نیازی به اضافه كردن آب نیست و تا آب قارچ كشیده شود خوراك شما نیز آماده است.
جهت مشاهده خواص و مضرات قارچ اینجا كلیك كنید
جهت مشاهده خواص و مضرات هویج اینجا كلیك كنید
2- فتوچینی با سبزیجات
مواد لازم:
فتوچینی یا ماکارونی نواری ………… 250 گرم ( نصف بسته )
سیر ………………………………………5 حبه ( درسته با پوست ، شسته شده )
کدو سبز ………………………………… 3 عدد
هویج ……………………………………… 2 عدد
روغن زیتون …………………………….1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل ……………………………به میزان لازم
مغر تخمه آفتابگردان ……………… 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
هویج ها و کدو ها را پوست گرفته و با پوست کن به صورت نوار های باریک و بلند ببرید .
آب را با کمی نمک به جوش آورده و سیبزیجات را به مدت 1 دقیقه بجوشانید و آبکش کنید .
فتوچینی را در قابلمه آب جوشان و نمک 10 دقیقه بپزید و آبکش کنید ولی روی آن آب سرد نگیرید .
در ماهیتابه روغن زیتون را گرم کرده سیر ها را در آن تفت دهید تا روغن طعم بگیرد و سپس فتوچینی و سبزیجات را یکی دو دقیقه تفت دهید و بعد در ظرف سرو ریخته روی آن مغز تخمه و فلفل و نمک بپاشید .
جهت مشاهده خواص و مضرات تخمه آفتابگردان اینجا كلیك كنید
3- پیتزای سبزیجات رژیمی
مواد لازم:
پیاز…………………………………….۱ عدد متوسط
قارچ ………………………………… 150 گرم
فلفل دلمه ای…………………………۱ عدد کوچک
ذرت کنسروی………………………۵ قاشق غذاخوری
گوجه…………………………………۲ عدد کوچک
پنیر پیتزا………………………………به مقدار لازم
سس باربیکیو یا کچاپ……………به مقدار لازم
خمیر پیتزای آماده …………………3 عدد
روغن زیتون ………………………… یك قاشق غذاخوری
جهت مشاهده خواص و مضرات گوجه فرنگی اینجا كلیك كنید
جهت مشاهده خواص و مضرات ذرت اینجا كلیك كنید
طرز تهیه پیتزا سبزیجات :
فر یا مایکروویو را روشن کنید تا گرم شود.
مواد را به صورت دلخواه خرد كنید.
قارچ را جداگانه با یك قاشق روغن زیتون تفت دهید تا آبش كشیده شود.
خمیر آماده را روی سینی فر یا مایکروویو قرار می دهیم
سس كچاپ یا باربیکیو را روی نان ریخته و روی سطح آن را آغشته کنید.
حالا مقداری پنیر پیتزا روی خمیر می ریزیم و مواد را روی آن ریخته و در پایان اندكی دیگر پنیر پیتزا روی مواد بریزید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر یا مایكروویو بگذارید .
زمانیكه رنگ نان عوض شد و پنیر آب شد پیتزای شما آمده است.
4- خوراک مرغ و قارچ رژیمی
مواد لازم:
سینه مرغ ……………………… ۳۰۰ گرم
قارچ………………………………۱۰۰ گرم
سیر …………………………………2 حبه
روغن زیتون …………………… قاشق غذاخوری
پیاز ………………………………… یك عدد كوچك
فواید بی نظیر پیاز در تناسب اندام را اینجا بخوانید
طرز تهیه خوراک مرغ و قارچ رژیمی :
قارچ ها را باریک باریک برش بزنید و با دو حبه سیر خرد شده در شعله متوسط گاز تفت بدهید احتیاج به روغن نیست ، قارچ ها آب می اندازد و پخته می شود .
بعد از پخته شدن قارچ ها آنها را از ماهیتابه خارج کنید .
پیاز را خرد كنید و در ۱ قاشق غذا خوری روغن زیتون تفت بدهید.
سینه های مرغ را هم خیلی نازک خرد کنید و به پیاز اضافه كنید. مرغ را هم بزنید که هم پخته شود و هم سرخ شود .
بعد از اینکه مرغ ها کمی سرخ شدند به آن کمی نمک و فلفل اضافه کنید .
قارچ را به ماهیتابه اضافه کنید تا طعم مواد با هم ترکیب شود .سپس نوش جان كنید.
5- سوپ سبزیجات چربی سوز
مواد لازم
روش تهیه
6- خوراک کدو سبز و قارچ در فر
مواد لازم:
کدو سبز ……………………4 عدد
قارچ ………………………… 4 لیوان
پیاز ……………………………1 عدد
سرکه …………………………3 قاشق غذاخوری
روغن زیتون ………………مقداری
طرز تهیه :
کدو ، قارچ و پیاز را به اندازه دلخواه خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید سپس سرکه ، کمی روغن زیتون ، نمک و فلفل اضافه و مخلوط کنید.
سبزیجات را داخل ظرفی بریزید و داخل فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا کباب شوند .
غذای رژیمی
7- سالاد الویه رژیمی
مواد لازم :
سینه مرغ آب پز…………………………….نصف یک عدد
تخم مرغ آب پز…………………………… یک عدد
سیب زمینی آب پز ………………………یک عدد متوسط
خیار شور……………………………………100 گرم
نخود فرنگی…………………………………5 قاشق غذا خوری
ماست چکیده کم چرب…………………2 تا 3 قاشق غذاخوری
روغن زیتون ………………………………. یك قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه………………………….کمی
طرز تهیه :
تخم مرغ و سیب زمینی آب پز را رنده کنید.
گوشت مرغ را نیز که از قبل با کمی نمک و پیاز آب پز کرده اید ریش ریش کنید.
نخود فرنگی را آب پز كنید.
خیار شور را هم رنده کنید و همراه نخود فرنگی به مخلوط بیفزایید.
در آخر ماست و فلفل و نمک و روغن زیتون را خوب به هم بزنید تا یکدست شود و به آن اضافه کنید و خوب به هم بزنید.
بهتر است پیش از صرف بگذارید الویه 20 دقیقه بماند تا جا بیفتد.
8- سیب زمینی تنوری با سس قارچ و مارچوبه
مواد لازم:
سیب زمینی بزرگ………………2 عدد
نمک …………………………………. به میزان لازم
ریحان تازه خرد شده …………یک مشت
نمک ………………………………1/2 قاشق چای خوری
روغن زیتون ……………………. 1 قاشق غذاخوری
برای سس قارچ :
قارچ ورقه ورقه شده ………… 200 گرم
روغن زیتون …………………… 1 قاشق غذاخوری
مارچوبه ……………………………. 6عدد
عصاره سبزیجات …………………100 میلی لیتر
نمک و فلفل………………………… به میزان لازم
شیر سویا …………………………4 قاشق غذاخوری
رزماری تازه ……………………….1 قاشق چای خوری
طرز تهیه
فر را از قبل با درجه 400 فارنهایت گرم کنید.
سیب زمینی ها را بشویید ولی پوست آن را نکنید و وقتی هنوز خیس است کمی نمک بر روی آن بپاشید. به مدت یک ساعت در فر گذاشته تا ترد و پخته شود.
اکنون سس قارچ را درست میکنیم.
مارچوبه ها را خرد کرده، با یك قاشق روغن زیتون و قارچ و کمی نمک در ماهیتابه ریخته و به مدت 5-6 دقیقه بپزید تا قارچ و مارچوبه نرم شده و آب آن خشک شود.
عصاره سبزیجات را اضافه کرده و به پختن ادامه دهید تا عصاره کاهش یابد، سپس شیر سویا و رزماری را اضافه کنید. بچشید و در صورت نیاز نمک و فلفل بزنید.
وقتی سیب زمینی ها آماده شدند، اجازه دهید خنک شوند. سپس آن ها را با دقت نصف کرده و بیشتر سیب زمینی پخته درون آن را بیرون آورید. اما مراقب باشید که پوست سیب زمینی تنوریتان نشکند.
سیب زمینی پخته را به همراه نمک و ریحان در ظرفی ریخته و له کنید. این مواد را در پوست سیب زمینی ها که مانند کاسه است بریزید، کمی روغن زیتون روی آن بپاشید و به مدت 5 دقیقه در فر بگذارید تا طلایی شود.
در این زمان سس قارچ و مارچوبه را دوباره کمی گرم کنید.
در هنگام سرو سس قارچ را روی سیب زمینی تنوری ریخته و نوش جان كنید.
جهت مشاهده خواص و مضرات سیب زمینی اینجا کلیک کنید
جهت مشاهده خواص و مضرات مارچوبه اینجا كلیك كنید
گردآوری و نوشته شده توسط گروه هفت گنج – اختصاصی هفت گنج
درباره این سایت