محل تبلیغات شما
غذاها را با "مصلح " آنها مصرف کنیم. 

در واقع رعایت این نکته باعث هضم وجذب بهتر موادغذایی در بدن میشود واحیانا چنانچه، غذایی، دارای عوارض جانبی باشد درصورت مصرف بامصلح ،کمتر دچار آن عوارض خواهیم شد.

(پنیر: مصلحش گردو )
(سرکه :مصلحش سیاهدانه)
(عدس :مصلحش کشمش)
(برنج: مصلحاتش شوید یا زعفران یازیره سیاه )
(انار وپرتقال: مصلحش گلپر)
(ماست و دوغ: مصلحش آویشن ،موسیر،نعناع وپونه)
(نان :مصلحش کنجد یازنیان)
(خامه: مصلحش عسل)
(ماهی: مصلحش گردو یازیتون ویاخرما)
(قره قروت:سیاهدانه)
(کره:عسل)
(کشک:سیر یا نعناع خشک)
(پیاز:سرکه ،آب انار)
(چغندر:خردل،پختن با عدس)
(سیر:پختن با اب و نمک،گشنیز)
(هویج:انیسون،روغن زیتون)
(سیب زمینی:دارچین،زنجبیل یانمک)
(بادمجان:نمک،روغن گاوی تازه،گلپر)
(خربزه:آب انار تازه،سرکه)
(اقسام کدو:نمک،نعناع،فلفل، میخک)
(گوجه فرنگی:روغن زیتون)
(هندوانه:عسل،پوست هندوانه)


کنترل قند خون با چاشنی های خوشمزه و معطر

فواید زردچوبه برای پوست و مو

نخستین انسانی که به مریخ می‌رود ممکن است یک زن باشد

مصلحش ,مصرف ,انار ,سرکه ,گردو ,عسل ,مصرف کنیم ,مصلحش گردو ,آنها مصرف ,غذاها را ,مصلح آنها

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

tcholulmaivel Betty's receptions Ladonna's life keltiperca boursemosbat100.mihanblog.com نمایندگی گلپایگان رشتاک رشد محیطی برای آموزش آینده سازان beilbumorre reppnepiran James's site